Inbouw accessoires

Inbouwen van een S.C.M. goedgekeurd auto alarm
Uw auto is gestolen? Dat geeft een hoop gedoe en kosten. Daar denkt u dus liever niet aan. Toch kunt u dat beter wel doen, want jaarlijks overkomt dit menig bestuurder. Het goede nieuws is dat een autoalarm niet alleen waarschuwt bij een poging tot inbraak, maar ook een preventieve werking heeft. Een autoalarm beschermt uw voertuig tegen diefstal. En bij Car Assist BV kunt u terecht voor de aankoop van een alarmsysteem en voor de inbouw ervan

Achteruitrijcamera inbouwen
Een achteruitrijcamera laat u inbouwen door Car Assist BV. Wij beschikken over een ruim assortiment aan elektronica producten en een proffesionele werkplaats waar wij montagewerkzaamheden met de grootste zorg voor u uitvoeren. Onze gespecialiseerde medewerkers volgen de ontwikkelingen bij alle belangrijke merken in de automotive op de voet. Mede hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Uw autoradio door ons ingebouwd?
U wilt een nieuwe autoradio in uw auto maar heeft geen verstand van het inbouwen? wij helpen u hier graag mee!.
Natuurlijk adviseren wij u graag bij de aankoop van een autoradio, maar zelfs wanneer u uw autoradio ergens anders heeft aangeschaft helpen wij u toch graag bij de inbouw ervan.

U wilt veilig kunnen bellen achter het stuur?
Wij maken dat graag voor u mogelijk via een carkit. Inbouwen of overbouwen, onze professionele medewerkers doen het secuur en snel. Daarna belt u hands free en kunt u uw beide handen dus veilig aan het stuur houden. Een carkit inbouwen is de ideale oplossing om veilig onderweg te kunnen bellen.

Bij ons kunt u niet alleen terecht om een carkit te laten inbouwen, maar ook voor de aanschaf van een carkit. Wij hebben een uitgebreid assortiment carkits met verschillende typen van het merk Parrot de absolute nr1 op het gebied van Carkits. De Parrot Carkits bieden een goede geluidskwaliteit en zijn geschikt voor vrijwel ieder mobiel toestel. Met de aanschaf van een carkit zorgt u ervoor dat u op een veilige manier hands free kunt bellen.

Een Cruise Control inbouwen in uw auto?
Laat het over aan de professional. Bij Car Assist BV vakkundig ingebouwd tegen een schappelijke prijs in elk merk en type auto, gratis vervangend vervoer.
Laten we het de persoonlijke snelheids-assistent noemen. Met een druk op de knop stelt u de gewenste snelheid in, zodat uw voet van het gaspedaal kan en de aandacht volledig bij het verkeer is. De cruise control houdt de snelheid vast waardoor snelheids-bekeuringen kunnen worden voorkomen. Ontspannen rijden en ontspannen aankomen dus, ook met de caravan of aanhangwagen. Wij monteren uitsluitend originele OEM cruisecontrol units

Bedrijfs informatie

Car assist

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Openingstijden

Ma: 9.00 -18.00
Di: 9.00 -18.00
Wo: 9.00 -18.00
Do: 9.00 -18.00
Vrij: 9.00 -18.00
Zat:  Gesloten
Zon: Gesloten

Contact formulier