Electronica Revisie

Auto elektronica laten reviseren in plaats van repareren
Bij Car Assist BV kunt u terecht voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen.

Kwalitatieve revisie van elektronische componenten
Met een revisie oplossing van Car Assist BV wordt er gekozen voor gegarandeerde kwaliteit. De elektronische auto-onderdelen worden niet gerepareerd maar gereviseerd, om de kwaliteit en levensduur te verlengen ten opzichte van reparatie. Hierdoor is revisie ook een uitstekend alternatief voor een veel duurder nieuw onderdeel.

Om de hoogstaande revisie te waarborgen zijn er diverse geavanceerde machines aanwezig, om diagnoses te stellen en uiteindelijk de elektronische componenten te kunnen reviseren. Voordat producten worden opgenomen in ons assortiment, worden er uitgebreide onderzoeken en duurtesten gedaan om de kwaliteit van de revisies te garanderen.

Oplossingen voor defecte Ecu’s tot instrumentenpanelen

Car Assist heeft een uitgebreid assortiment met: ABS ECU, ECU, instrumentenpaneel, gasklephuis, TCU en nog een tal van andere elektronische onderdelen. Deze producten zijn voorzien van een diversiteit aan elektronische componenten die defect kunnen raken. De elektronische componenten worden bij Car Assist BV in zijn geheel vernieuwd en niet gerepareerd met een tijdelijke oplossing.

Diagnose van auto elektronica door Actronics 

Wilt u defecte onderdelen laten reviseren? Via onze website kunt u snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. Vul het revisie opdracht formulier in en stuur uw onderdeel naar ons op. Zodat wij een diagnose kunnen stellen en uw onderdeel vervolgens kunnen reviseren. Tevens kunt u geselecteerde producten direct uit voorraad bestellen en ontvangt uw statiegeld retour bij inlevering van uw oude onderdeel.

Bedrijfs informatie

Car assist

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Openingstijden

Ma: 9.00 -18.00
Di: 9.00 -18.00
Wo: 9.00 -18.00
Do: 9.00 -18.00
Vrij: 9.00 -18.00
Zat:  Gesloten
Zon: Gesloten

Contact formulier